top of page

Tasnádi Péter

A BÖRTÖN ÁRNYÉKÁBAN

Tasnádi Péter

Szerző
Tasnádi Péter

Szerkesztő
Illés Róbert

Megjelenés
2024. március 28.

Kiadó
Troubadour Books

Tasnádi Péter a rendszerváltás utáni Magyarország ikonikus alakja.
Milliárdos vállalkozó, zseniális szervező és rettegett "keresztapa", az ország egyik legismertebb embere. 
TV-műsorok, újságcikkek állandó szereplője és öt könyv szerzője és társszerzője, akiről mindenki tud legalább egy történetet, de akit igazából csak nagyon kevesen ismernek.

 

Ebben az önéletrajzban végre elmeséli az életét, vall gyerekkoráról a kommunizmus fojtogató légkörében, elárulja, hogyan lett milliomos már a '80-as években, kihasználva a puhuló szocializmusban kínálkozó lehetőségeket, majd hogyan kötött névházasságot, hogy osztrák állampolgárságra tegyen szert.

Később Izraelbe költözött, egy gyémántkereskedő testőreként bejárta a világot Brazíliától Szingapúrig, majd hazatért, hogy itthon kamatoztassa képességeit és építse fel cégbirodalmát.

Sikerei csúcsán Las Vegas és Budapest között ingázott, és egymilliárdos csodapalotát építtetett a Rózsadombon. A sikeres embereknek azonban nemcsak barátai vannak, hanem ellenségei is. Felkerült az alvilág halállistájára, fenyegették arab és orosz maffiózók, végül pedig összesen tizenhárom és fél évet töltött rács mögött.

A börtön azonban nem törte meg, küzdőszelleme, akaratereje és intelligenciája minden élethelyzetben kisegítette, a szabadulása után pedig új karrier építésébe fogott – Mr. Tasnádi videóit hétről hétre százezrek nézik meg, legendás életére és markáns véleményére pedig milliók kíváncsiak.
 

A börtön árnyékában lerántja a leplet számos olyan eseményről, amelyről eddig csak találgathattunk, és tabuk nélkül mutatja be ezt a kivételes életutat.
 

A könyv várható megjelenése:

2024. március 28.

A könyvről

bottom of page